Nezodpovědní

Z minuty na minutu se hygienička a vláda zbláznili a zpřísnili korona opatření v moravskoslezském kraji. Nedívali se nalevo, napravo, nepřemejšleli a tak vydali spoustu zákazů a příkazů tak, aby pokud možno udělali co nejvíc škody a paniky.

Je smutný, že na zodpovědnejch místech, na kterejch si člověk může dovolit zavřít kulturní akce a hospody a lidem vnutit nošení roušek a co já vím, co ještě dalšího, můžou sedět lidé, kteří nepřemýšlí. Kteří se nedokážou podívat na celou věc s odstupem, rozmyslem a s ohledem na dopady, který bude jejích rozhodnutí mít. Bez schopnosti vyhodnotit si, jestli to, že nějakou sadu zákazů a omezení nastolí napáchá víc škody, než kdyby ty zákazy odsunuli nebo dobře naplánovali.

Když paní Svrčinová dva dny plánovala restrikce pro Moravskoslezský kraj, měla si zmapovat co se v kraji děje za kulturní a sportovní události, měla se začít bavit s pořadateli, měla je připravovat na to, že zřejmě dojde k omezujícím opatřením a měla se spolu s nimi bavit o tom, jak ta opatření nastolit co nejlépe, s minimálními škodami. Tedy za předpokladu, že ta opatření jsou důvodná, o čemž silně pochybuji.

Jenže Svrčinová říká - Vojtěch chtěl ať to vyhlásíme co nejdříve. A tak prostě tupě a bez jakékoliv zodpovědnosti z minutu na minutu vyhlásí sadu zákazů, jakoby se z ničeho nic začala šířit strašně silná epidemie. 

A Vojtěch říká -  Smrčinová to posrala, nekomunikovala.

A přitom to posrali oba dva.

Byl bych rád, kdyby, stejně jako Paroubkovi zlomil vaz CzechTek tak Babišově mafii takhle zatopil Nefestival. A nevěřím, že by to takovej vliv mělo, ale rád bych byl.

Tahle bezmoc, když o nás rozhodujou zcela nekompetentní lidi je ubíjející.

Komentáře

Oblíbené příspěvky