Hotel Pavlov

Strávili jsme týden v Hotelu Pavlov. Za ubytování se snídaní jsme ve čtyřech (2 dospělí a 2 děti 11 a 5 let) dali necelých 22 tisíc korun. A aby to za to stálo, měl by hotel přidat. Hned několik věcí tam bohužel nefunguje.

1. kuchyně

Vaří tu fakt dobře. Ne úplně moderně, ale rozumně a poctivě. Blbý je, že tu mají celkem 11 jídel a nic víc. A když tu člověk chce sedumkrát večeřet a nejí třeba úplně všechno, musí jídlo opakovat. Dost pitomý je i to, že vám ani nevymění přílohu. Jídla jsou prostě tak jak jsou napsaná a kdybys chtěl místo hranolků brambory nebo salát nebo naopak, tak to nejde. Máš smůlu. Takže kuřecí řízek lze jíst jen s hranolkama. Vepřovej jen s bramborovým salátem. A skoro vůbec tu nemyslí na děti, ty si svých sedm jídel ani náhodou nevyberou. Takže jsme brzy začali chodit do konkurenční Bobule, stejně drahé, ale moderní kuchyně, jak interiérem tak jídlem, výbornej kuchař, lepší výběr.

Celý týden jeden stejný jídelníček i jedna stejná polévka dle denní nabídky (hrášková). Nahoře informace o tom, že přílohu nelze měnit.


A ještě několik jídel co jsme tu měli. Všechno fakt výborný, nemůžu si stěžovat.




A pro srovnání jídlo z konkurenční Bobule





2. nevhodné pro nekuřáky

Hotel Pavlov jde strašně moc na ruku kuřákům. Takže když chcete v létě a horku na snídani nebo večeři na zahrádku, už tu jsou na stolech popelníky a když tu spolu s vámi bydlí kuřáci, je tu smrad už v devět ráno. Jo, dá se jít dovnitř do restaurace, ale vzhledem k tomu, že není klimatizovaná, je tu horko k chcípnutí. Hned ráno.

Mimochodem ta kuřácká zahrádka přímo sousedí s pískovištěm pro děti.

A aby toho nebylo málo, popelníky jsou hned nad schodištěm u vstupních dveří do pokojů, pod stříškou, takže když pak jdete na pokoj, máte to přes kuřárnu.

Pískoviště hned u kuřácké zahrádky.

Tady nahoře pod stříškou se vesele kouřilo. Takže do vstupních dvaří vede cesta přes kuřárnu. Navíc to všechno šlo dovnitř.

A kouří se tu proto, že tu stojí popelník.


3. úklid

Hotel Pavlov si hraje na hotel, takže jsou na pokoji ty visačky - prosím uklidit / prosím nerušit. Děti jeden den rozsypaly brambůrky a bez vysavače se to všechno nedalo posbírat (jen to nejhrubší). Tak jsme dali visačku na kliku a byly nám vyměněné ručníky, tak jsem to zkusil druhý den znovu a brambůrky zase nezmizely a tak jsem poprosil na recepci, jestli by nám mohli vyluxovat, ale nestalo se. Až na druhé upozornění. (paní recepční se omluvila, že to zapomněla pokojské vyřídit, ale tak nějak bych si představoval, že to udělá i bez toho).

Další kapitolou byl sprchovej gel, kterej došel a zas jsem musel paní pokojskou prosit, aby ho doplnila.

A přitom. Ten hotel má výborný strategický místo. Kdyby se personál trochu víc snažil, kdyby tu byli vstřícnější a kdyby vymysleli lepší rovnováhu mezi kuřáky / nekuřáky (třeba aspoň v době snídaní nekouřit na zahrádce nebo klimatizovat restauraci), byla by to skvělá volba. Takhle se ale jeví jako vhodný místo pro třeba dvě noci bez dětí. 

Komentáře

Oblíbené příspěvky